Midlertidig stopp skilt 300h

Ålesund Parkering flytter

Ålesund parkering AS flytter fra ærverdige Rønnebergbua til nye lokaler i Waaganbygget, Korsegata 4B i fjerde etasje. Det nye kontoret er åpent for publikum fra mandag 3. oktober klokka 08.00.

Det er flyttesjau hos Ålesund parkering AS og selskapet er klart for nye tider og nye lokaler.

Parkeringsbransjen er i endring og det er mye som skjer nå med digitalisering av parkering og utvikling av byen. Da er det greit å få en «ny start» i nye lokaler, sier daglig leder i Ålesund parkering AS, Roar Salen og smiler.

Ålesund parkering har vært i Rønnebergbua siden 1996. De hadde først kontorer i 3. etasje og i 2001 flytta de opp i øverste etasje og de lokalene der de holder til nå. Leiekontrakten vår går ut i oktober og vi måtte avgjøre om vi skulle fortsette å leie her eller finne noe annet. Etter en lang prosess ble vi enige om å flytte, sier Salen.

I flytteperioden fra 28. september til 3. oktober vil det ikke være mulig å besøke kontorene.

Vi beklager de ulempene stenginga fører til, men vi vil hjelpe folk så godt vi kan på telefon. Det er også mulig å gå inn på våre nettsider for å få informasjon. Trøsta må være at perioden vi holder stengt for fysiske besøk er rimelig kort, sier Salen. Selv om mye nå blir digitalisert, vil vi fremdeles holde åpent for publikum og ha kunde-pc slik at vi kan hjelpe dem som kommer innom.

Ålesund parkering AS og Sunnmøre parkering  AS  ser frem til å ta plass i nye og lysere lokaler med bedre plass både til ansatte og til møteaktivitet. Vi er klare til å ta fatt på nye spennende oppgaver og håper at de nye lokalene også gir oss ekstra energi, avslutter Salen.

Telefonnummeret som Ålesund parkering AS og Sunnmøre parkering AS kan nås på i flytteperioden, er det vanlige nummeret: 70 16 21 28.