Midlertidig stopp skilt 300h

Færre parkeringsplasser i en periode

Parkeringskjeller1 web

Det skal legges nytt dekke i parkeringshuset på Kremmergaarden og det vil derfor være færre tilgjengelige parkeringsplasser i en periode fremover fra 31. juli.

 

 

Slik fordeler arbeidet seg

Slik fordeler arbeidet seg

Første oppstart er i 2U under vinmonopolet ol. Bomberommet og områdene rundt skal også tas. Dette er det største området som skal tas og det som tar lengst tid. Arbeidet vil pågå her fra uke 31 til og med uke 34.
Området rundt heisene til rådhuset

Området rundt heisene til rådhuset

Neste området som så skal tas er også i 2U, området rundt heisene til høyblokka på rådhuset. Arbeidet her vil pågå fra uke 35 til og med uke 37.
2U stengt 16. september og 7. oktober

2U stengt 16. september og 7. oktober

Nedkjøringen til 2U skal tas i uke 37 og 40. Dette vil kun pågå 16.-17. september og 7.-8. oktober. Det betyr at 2U holder stengt lørdagen siden arbeidet er i nedkjøringen.
Deler av 1U utilgjengelig

Deler av 1U utilgjengelig

I uke 38 til og med 40 skal arbeidet fortsette til den delen av parkeringshuset som ligger i 1U, med innkjøring gjennom bom. Videre skal det legges nytt dekke utenfor innkjøring til parkering med bom i 1U, samt kortidsplassene ved siden av inngangen til Kiwi. Arbeidet på disse arealene vil pågå i uke 41.

 

Fortsatt mulig å parkere

Det vil være mulig å benytte de parkeringsplassene som ikke er avsperret når arbeidet pågår. Ålesund parkering ber om forståelse for at dette arbeidet må gjennomføres.  Det vil bli skiltet med endret kjøremønster i parkeringshuset.